Diamar Quartz | Quartz
14905
page-template-default,page,page-id-14905,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Quartz

Quartz, bekijken we het even technisch.

Klassieke verwarmingsapparaten gaan steeds weer een hele ruimte moeten verwarmen voor we ervan kunnen genieten . Warme lucht hebben we nog nooit zien zakken. Die stijgt alsmaar …

 

Nu met een quartzverwarming van mij is het voldoende een kamertemperatuur te behouden gedurende de winter van 19 °C met de centrale verwarming. Wat al een enorme opluchting is voor uw centrale verwarming, (deze gaat veel jaren langer meegaan!)en spaart u ettelijke M³ gas of liters mazout per jaar.

 

Maar 19 °C voor de télévisie bvb. is om te bevriezen! Zet daarom mijn quartz waar u vertoeft en verwarm uw omgeving onmiddellijk tot zelfs 36 graden! Precies daar waar nodig! Niet meer maar zeker niet minder! Denk ook aan de badkamer, de veranda en zeker als u over een open keuken met salon beschikt!!

 

Het zijn de stroomgeleiders in de quartzbuizen die samen een enorme hitte ontwikkelen, zonder dat wij een ventilator, motor, en of transformator nodigen. Het geniale idee van een parabolische spiegel geeft ons een prachtig economisch en warm resultaat. Deze spiegel geeft ons warmte zoals we dat zo graag voelen van de zon! Jaren lang.

 

Het is een systeem dat al bestaat sinds  1940, en tot vandaag heb ik nog alle reserveonderdelen voorradig! Ik verkoop ook occasie Quartzvuren met 4 jaar omnium garantie en geld terug waarde. Niemand weerstaat aan een stralingswarmte, onmiddellijk voelbaar, zonder stof, installatie, vieze geur en zonder zuurstofverbruik! Het geeft geen condens op de ramen en maakt de lucht dan ook weer niet droog.

 

Wees ook overtuigd dat niemand zich aan de grille kan verbranden en stevig staat het ook, ga er maar eens ‘opzitten’ ! Ja ja  ZITTEN ! U krijgt 10 jaar garantie, doch de quartzbuizen na 3 jaar kosten bij vervanging 39€ bij u thuis geplaatst zonder meerkost, daar misbruik van mijn vuren verhoogde slijtage geeft maar dat is snel opgelost.

 

U ziet en voelt het, ‘perfecte bijverwarming! ’  De Beste!`  Ik verkondig een verbruik van 1€ voor 10 uur warmte. Vraag bij aankoop uw gratis verbruiksmeter tijdens een beursaankoop ( waarde 27€) dan verkondigt u het ook.

 

Koop nu uw Quartz en geniet er décennia van!               Gino Belis

Folder Quartz

Voorstelling Quartz

U wenst vrijblijvend een gratis prijsopgave?